Horváth Béláné betegtörténete

Tisztelt Dr. Czigléczki Gábor! Horváth Béláné vagyok!

Évekkel ezelőtt kezdődött minden

A lábaim elkezdtek fájni, először úgy gondoltam biztosan a régi lábtöréseim miatt ( szánkóbaleset, térdkalács törés). Elmentem orvoshoz, aki kitakarította a térdemet, mondván be van gyulladva -a fájdalom viszont továbbra sem csökkent, inkább erősödött.

Diagnózis: mellékpajzsmirigy betegség

Újabb orvos (reumatológus), vérvétel. Diagnózis: mellékpajzsmirigy betegség. 2017-ben újabb műtét jobb alsó mellékpajzsmirigy adenoma eltávolítása történt, szövettan negatív. – A változás amibe reménykedtem elmaradt.

A lábaim,(kétoldalt végig mintha állandó izomlázam lett volna, mindkét lábfejem is is fájt a gerincvég és a tomporom) továbbra is nagyon fájtak, egyre nehezebb lett a járás.

Reumatológia 2018.09.

Újabb próbálkozás reumatológia 2018.09. Horváth Béláné diagnózisa: gerincferdülés melyet röntgen mutatott ki. Gyógytornát és gyógyszert kaptam a fájdalom enyhítésére. Sajnos a fájdalom továbbra sem csökkent.

2019. februárjában lokális Lidocain –Hydrocortison injekciók a paralumb izomzatba 5 db.- változás semmi.

2019. május újabb próbálkozás : egy neurológus alaposan kivizsgált, javaslat MR. , az MR elkészültéig infúziós kezelés 5db, de ez sem segített. Az MR diagnózis : gerincsérv.

Országos Klinikai Idegtudományi Intézet

Diagnózist követően ,2019 . június 3.-án, felkerestem Dr. Czigléczki Gábort az Országos Klinikai Idegtudományi Intézetben , aki nagyon gyorsan reagált a problémámra és 2019. június 12-én már túl is voltam a műtéten. A fájdalmam megszűntek, jelenleg lábadozom.

Ezúton is köszönöm doktor Úrnak a segítségét!

Horváth Béláné”

Horváth Béláné betegtörténete
Horváth Béláné