Oldal kiválasztása

Történetek gerincfájdalommal élőkről, akik már a gyógyulás útjára léptek

Az alábbi oldalon történetek olvashatóak korábbi betegekről, akik már átélték a gerincfájdalmakat és gerincbetegségeket, de azokat leküzdve a gyógyulás útjára léptek. Mindegyikük egy hős, hiszen képesek voltak a fájdalmakkal megküzdeni és gyógyulások érdekében vállalták a legmegfelelőbb kezelést. Nagyon büszke vagyok mindegyikükre!

Papp Ferencné

2011-ben állandó derék – és lábfájásaim miatt fordultam először orvoshoz. A vizsgálatok során a reumatikus betegségek szinte minden fajtáját megállapították nálam, így rengeteg gyógyszeres kezelést kaptam, de változás nem történt…

 Pauló Éva

Akik gerincproblémákkal és más mozgásszervi panaszokkal küzdenek, azoknak nem ismeretlen a manuálterápia fogalma. Gyógytornák sorozata után jutottam el én is egy ilyen helyre, ahol jólfelkészült és kedves terapeuták próbáltak segíteni…

Horváth Béláné

Évekkel ezelőtt kezdődött minden: A lábaim elkezdtek fájni, először úgy gondoltam biztosan a régi lábtöréseim miatt (szánkóbaleset, térdkalács törés). Elmentem orvoshoz, aki kitakarította a térdemet, mondván be van gyulladva – a fájdalom viszont továbbra sem csökkent, inkább erősödött.

 Sz. I.

Kb. 10 évvel ezelőtt kezdődött, eleinte csak a jobb lábam fájt, majd a derekam. Ezek a fájdalmak még ebben a szakaszban tompák voltak, idővel viszont mind a kettő lábam fájt már. Beutalóval felkerestem az idegorvost, gyógyszereket kaptam, 2014-ben MRI vizsgálatom is volt. A felvételek alapján megállapították…

V. Antal

Egész életemben mezőgazdasági munkával teremtettük meg a családommal a megélhetésre valót, a nehéz fizikai munka miatt nem is ért meglepetésként, hogy 60 éves koromra fájdalomak léptek fel a végtagjaimba, de leginkább a derekam tájékán.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

A hírlevelemben a gerinccel, megbetegedéseivel, illetve a lehetséges megelőzés témakörével kapcsolatos cikkeket osztok meg Önökkel.

A cikkek témáit a gerincpanaszokkal küzdő betegeim, illetve olvasóim inspirálják. Várom az Ön javaslatát is! Egy közösséghez csatlakozhat, ahol a fő célt, a gyógyulást kölcsönös együttműködés segítségével kívánjuk elérni.

Ha nem győztem volna még meg, tekintse meg az alábbi, ingyenes anyagot, amelyben néhány, gerincbetegnek szánt tanácsomat olvashatja el!

Adatai megadása után elküldöm Önnek a 7+1 tanács a fájdalmak és gerincbetegségek elkerülésére című kiadványomat.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!